Θεραπείες

Μπορείτε τώρα αντί για ένα απλό καθαρισμό προσώπου, να απολαύσετε μια ιατρική μέθοδο αποκατάστασης της λάμψης και της απαλότητας της επιδερμίδας, αφιερώνοντας τον ίδιο χρόνο και κυρίως εύκολα και ανώδυνα.

Εφαρμόζοντας την τεχνολογία SilkPeel, όπου επικεντρώνεται στη απολέπιση των επιδερμικών κυττάρων και ταυτόχρονα εγχέει θεραπευτικά διαλύματα επιτυγχάνουμε:

  • Ενυδάτωση της επιδερμίδας
  • Μείωση των λεπτών γραμμών έκφρασης και ρυτίδων
  • Αντιμετώπιση της ακμής ακόμα και στην ενεργή φάση
  • Αφαίρεση στιγμάτων από σπυράκια, κηλίδες από ηλιακή έκθεση
  • Απομάκρυνση σμήγματος και ρύπων από την επιδερμίδα
  • Απόκτηση πραγματικά λαμπερής και βελούδινης επιδερμίδας

Ενυδατικό διάλυμα

Νέο ενυδατικό διάλυμα με Υαλουρονικό Οξύ και Γλυκερίνη για επιπρόσθετη ενυδάτωση. Βελτιώνει την επιδερμίδα ελαττώνοντας την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων και βοηθά στην ανασύνθεση του κολλαγόνου.


Λευκαντικό διάλυμα

Οι τρείς δραστικές ουσίες, Kojic acid, Arbutin και Mulberry, παρέχουν σημαντικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της υπέρχρωσης (κηλίδων). Βοηθά στην εξουδετέρωση των ενεργών κηλίδων με τις καταλυτικές ιδιότητες του Tyrosinase.


Διάλυμα καθαρισμού

Το Salicylic acid κάνει το δέρμα πιο καθαρό. Βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής με τα αντιμικροβιακά και αντιφλεγμονώδη συστατικά του σε πρόσωπο και σώμα. Βελτιώνει τη λάμψη και την υφή του δέρματος.


Αντιγηραντικό διάλυμα

Με τη δύναμη της βιταμίνης C, βοηθά στην καταπολέμηση της καθημερινής έκθεσης στον ήλιο, την ατμοσφαιρική ρύπανση και το άγχος. Ελαττώνει τα σημάδια κόπωσης και ηρεμεί το δέρμα.